Pages: « 1 »

PAT LONDON
Problems - Line Lock & Burnout
Date: Jan 28, 2014 10:11:02 AM PST
Author: PAT LONDON

I am sure I have fitted my TranZformer OK as all most all things
it does are working OK & all wires are soldered, but am not sure
what difference is in Line Lock & Burnout ! In Launch it holds the
car until I release stalk , But in Line Lock & Burnout If I Release
brake pedal it starts to move off before I release the stalk ! The
EVIC flashes Line Lock /Burnout & Release ( I can hear & feel the
ABS pump through the pedal ) Should I be holding the pedal ?
PLEASE HELP all the rest is great this is the best bit of kit ever , if
I didn't know better I would think it had a new gear-box & the
SWS is out of this world & so so firm . Please Help . Thanks PAT
 

 

300dude
Problems - Line Lock & Burnout
Date: Sep 6, 2014 2:21:55 PM PDT
Author: 300dude

Originally Posted by PAT LONDON:
In Launch it holds the car until I release stalk , But in Line Lock & Burnout If I Release
brake pedal it starts to move off before I release the stalk ! The
EVIC flashes Line Lock /Burnout & Release ( I can hear & feel the
ABS pump through the pedal )
If your not already using firmware 1.3.0 - 022213 then update to it that should clear up the issues
Last modified by 300dude on Sep 6 2014 2:23PM
 

 

i12roc
line lock issue also
Date: Aug 13, 2015 6:39:23 PM PDT
Author: i12roc

I also have the same problem. but cannot find the firmware 1.3.0 -022213. Any ideas where to find it.
 

 
 
  Search Web
 
Google
  
  Search Forum
 
  
  Forum Tags

There are no tags at this time.